25/2

Det blev inte så mycket plugg idag som jag hade hoppats på, lovet gick alldelses för snabbt och jag är fortfarande inte sugen på att plugga. Man är väl direkt aldrig sugen men, jag har liksom bara ingen lust just idag. Men jag har iaf gjort klart distansen, vet inte riktigt om den blev så jättebra för det var svårt och veta hur man skulle svara och hitta den perfekta faktan till Eriks frågor. Har även hunnit med lite plugg till filosofi provet imorron, sitter med boken just nu.

Jag träffade älsklingen efter han slutat skolan, vi kollade på Patrik 1,5 jag tycker att filmen var lite små rolig och helt okej. Kan gärna titta på den igen. Till filmen så frossade vi med massa fika de va väldigt gott, men känner att de har nog blivit lite för mycket fika för mig nu så ska nog tagga ner lite på den biten.

Senare så åkte jag till Friskhuset och tränade med passet boxmix, de var något nytt som de började med idag. Passet var väldigt roligt och lite annorlunda, med mycket sparkar och olika boxningsslag. Skulle tro att det är ett väldigt bra pass om man behöver få ut sin ilska någon gång.

Fick även reda på att min andra farfar dog igår, även om vi inte har setts på ganska många år nu så är jag ändå lite ledsen över det. Jag kommer ihåg honom som en väldigt mysigt person som jag gärna skulle velat umgåtts mera med. Nu får du vila i frid Arne.

Patrik du betyder allt för mig<3<3<3<3

Ledig dag

Onsdag idag vilket innebär distansdag, måste säga att det är en väldigt skön dag. Även om man måste plugga så är det skönare och göra det hemma, blir nog mera gjort då skulle jag tro.
Idag så började min dag med att jag åkte ut till Packo och pysslade, sedan åkte jag till jobbet och jobbade några timmar. Nu ska jag strax börja med lunchen och sedan sätta min ner och plugga med distansen som idag är samhäll och sedan filosofi som vi har prov på imorgon.

Gårdagen vart en väldigt skön dag, hade bara en lektion i skolan och det var prov i svenska B. Provet var lagom svårt men jag vet inte rikigt hur det gick, men får väl se när de är rättat o klart.
Efter skolan åkte jag till Packo och gick en promenad med honom i skogen, sedan tog jag en tur till sultans på norr och köpte en varsin vaniljsemla till mig och älsklingen<3

På kvällen blev det träning på Friskhuset med passen core och step, har läst i tidningen ridsport att core ska vara väldigt bra träning för ryttare eftersom att man använder sina magmuskler när man rider. Jag får väl se om de ger något resultat snart.

Dags att laga lite lunch...

Patrik<3<3<3<3

Måndag

Kändes välidigt jobbigt när man vaknade idag och visste att man bara om någon timme var tvungen att bege sig till skolan, men det är väldigt skönt att vi börjar 11:45 varje måndag så att man fick en ganska lång sovmorron idag ändå. När jag lite halvstressad sprang ut till bilen så upptäcker jag att den har helt frostat igen och skynket som jag lagt på den inte går att få bort, springer in igen för att byta till familjebilens nyckel. Pappa är inte så förtjust i att jag åker med den bilen till skolan för att den ska skadas. Men hade tyvärr inger val. Jag kom iaf i tid till första lektionen som var samhäll, skoldagen var väldigt seg och den blev inte bättre när jag fick de tråkiga beskedet ifrån älsklingen<3

Älskar dig hur mkt som helst Patrik<3 Finns här för dig<3

Helgen

Lördag: Jag började dagen med att vakna upp brevid älsklingen<3 Sedan åkte jag ut till Packo och pysslade om honom, efter tog jag och mamma en tur ut till Peggy. Jag tog då en barbacka tur ut med henne i skogen, de va mysigt när de snöade men sedan kom det kanske lite väl mkt snö. Men de var roligt att rida på henne igen, tror att de var ett helt år sen som jag gjorde det sist. På kvällen blev det sedan tv mys med älsk<3

Söndag: Dagen började med att jag vaknade upp brevid Patrik denna morgon oxå<3 Sedan åkte jag och mamma ut till Peggy och idag så tog vi en tur på banan, ibörjan va hon lite tveksam vem jag var och var lite stretig. Men efter ett tag mjuknade hon och vi kunde jobba på med former och böjelser.
Sedan tränade jag på Friskhuset, det blev passet body.

Patrik, jag älskar dig hur mkt som helst<3


Sportlovet

Har varit dålig på att uppdatera min blogg nu under lovet, men har haft mycket att göra så har inte riktigt haft tid för att sitta vid datorn denna vecka. Men min lov vecka har varit väldigt skön och mycket roligt har hänt.
En liten sammanfattning...
Har umgåtts mycket med älsklingen, vi har bla. kollat på film, fikat och varit runt lite på stan och kollat in jackor till våran resa om 4 veckor. 

Jag har även träffat Linnea och åkt skidor med henne i spökbacken, vi var ute i onsdags kväll då det var fyrverkerier i
backen.

I torsdags så blev jag, Jonna och Julia bjuda på mat hemma hos Johanna. Vi beslöt oss för att försöka oss på att göra en pannkakastårta, den blev kanske inte så vacker men väldigt god men många olika godsaker i.

Igår så träffade jag Therese först tog vi en promenad i solen sedan blev det en god fika på coffehouse med mycket prat, var ju ett tag sen som vi träffats.

Jag har även ägnat en hel del tid på Friskhuset med massa olika roliga pass, igår testade jag på aerobic men upptäckte snabbt att de inte riktigt va min grej eftersom att jag inte alls har någon kordination.

Min helg kommer nog mest bestå utav plugg som jag har skjutit fram under sportlovet, men nu måste jag ta tag i det eftersom att vi har 2 prov denna vecka som kommer och en samhälls distans.
Men har även lovat mamma att hjälpa henne med systers häst Peggy, eftersom att Klara är i Romme med sin kompis över helgen. 
 
Peggy Pride

Åter till pluggandet....

Älskar min Patrik massor<3<3<3<3

15/2

Idag har det inte hänt så mycket, den har varit väldigt slapp och skön. Älsklingen bakade en väldigt god kladdkaka som vi nyss suttit och frossat i.

Klockan 5 blir det träning på friskhuset, med passet body. Sedan blir det mat hemma hos älsklingen, vi ska prova på hemlagad kyckligrulle.

Ha det så bra.

Patrik<3<3<3<3<3<3


Alla Hjärtans Dag

Dagen började med att jag vaknade brevid min älskling, vi gick då upp och åt en mysigt frukost. Sen tog vi en tur ner till sultans på norr och köpte en hjärtbakelse, den va väldigt god.

Efter det blev det en tripp för mig ut till stallet och pyssla med Packo i det soliga vädret.

På kvällen kom älsklingen över till mig och vi hade en liten presentöppning, jag fick ett stor mjuk hjärta och en chokladkakka med hallon smak välidgt gott. Han fick ett par björnisar och en chokladkakka av mig.

Sedan blev det en bit mat hemma hos mig med familjen och efteråt efterrätt till melodifestivalen.

Hoppas ni också hade en bra dag!

Älskar min Patrik!<3<3<3<3




Sportlov!

Nu är de äntligen sportlov! Helt underbart.


Efter skolan åkte jag, Jonna och Johanna ner på stan och kollade efter alla hjärtansdag presenter. Jag hittade en till present till patrik och sen en till mamma och pappa. Sedan blev det lite bilåkning med älsklingen i stan.


Ikväll blir det film med älsk, vi tänkte se Walk the Line. Hoppas den är helt okej.

Nu ska jag äta tacos med familjen.


Älskar dig Patrik<3<3


13/2

Sitter nu i skolan och har precis haft prov i Religion B, det var länge sen som det gick så dåligt för mig på ett prov. Hann inte plugga så mycket igår som jag hade tänkt mig och de kände jag verkligen nu när jag satt och skrev. Jag hoppas på ett G iaf. Nu är det bara samhällskunskap och matte C kvar sen är de sportlov!

Gårdagen bestod utav en ganska seg skoldag, där det inte blev så mycket gjort i något ämne, efter det tänkte jag åka hem och sätta mig och ösa med religionen men då kom älsk förbi och jag glömde liksom bort boken.
Senare på kvällen så åkte jag och tränade i Vingåker, jag och Omega kämpade på riktigt bra tycker jag fast han kanske inte hade det bästa bettet.

Nu ska jag kila iväg på Samhällen!

Ha det bra

11/2

Distansdag idag måste säga att de är väldigt sköna, för man hinner med så mycket den dagen som man typ aldrig annars gör i veckorna. Idag så började jag dagen med att åka till jobbet och städa och plocka med lite papper, inte direkt den roligaste syslan på dagen så därför fick den göras först.

När jag var klar bestämde Jonna och jag oss för att åka till Friskhuset och träna nu på lunchen, det blev passen cms styrka och sedan spinning. Det var väldigt jobbigt men roligt, jag tycker att man känner sig väldigt duktig efteråt och man kan åka hem och duscha med gott samvete.

Efter passet ringde mormor och frågade om jag ville komma över på en bit mat, eftersom att jag inte hade planerat min lunch som vanligt så blev det utmärkt. Blev kvar där en ganska lång stund eftersom att det finns rätt mycket och prata om, tror inte vi har setts ordentligt sen jul.?

Sedan blev det hemfärd och ombyte till stallkläder, sen åkte jag ut till Packo och myste lite med honom. Blev tyvärr ingen ridning idag heller för att det var så hårt på banan och skogen är inte så bra att ge sig ut i en själv eftersom att han är så extremt pigg. Så det fick bli pyssel med godisätande idag, inte fel det heller.

Nu ska jag sätta mig och läsa i religionsboken, har prov på fredag...

Älskar Min Patrik<3<3


10/2

Yees, nu är jag äntligen klar med distansen som vi har imorgon. Det är väldigt skönt.

Hade träning på Friskhuset idag, passet var konditionscirkelträning. Det var ett lagom jobbigt pass tyckte jag när jag utförde det men jag känner nu i mina muskler att det nog kommer va lite träningsvärk imrorgon.
Imogorn tänkte jag oxå träna ett pass får se om det blir styrka och spinning med Jonna på middagen eller om det blir body pump på kvällen, de beror på om Jonna har vaknat tills passen börjat.

Efter Friskhuset så åkte jag med älsk och kollade på hans innebandy match, de vann med 15- 9 grattis Gnuoxe!
Sedan blev det hemfärd igen för att göra klart distansen...

Nu ska jag lägga mig och kolla lite på tv, sedan sova.
Ha det bra!


Skön skoldag idag oxå

Har haft en väldigt skön dag idag oxå, måste jag säga. Vi började skolan 9:40 med att ha prov i svenska C i retorik, jag tycker att det gick väldigt bra för mig det var inte så svåra frågor men extremt mycket att skriva.
När provet var klart fick vi reda på att läraren i engelska C var sjuk idag med, så vi slutade 11:30, väldigt skönt.

Då tog jag bilen ut till stallet för att fixa där och mysa med Packo, nu har han antligen fått på sig broddarna bak så snart är det dags att försöka sig på att rida honom. Tror att han kommer att vara väldigt pigg och glad då.

Nu ska jag följa med älskligen och hans hund Zeke ut på en promenad, sedan tänkte jag sätt mig och plugga med distansen imorgon som är psykologi och vi ska skriva en uppsats om stress.

Nu måste jag kila, Patrik och zeke väntar.

Ha det bra!

9/2

Idag har det varit en väldigt skön dag som jag har lyckats fått väldigt mycket gjort på.

Vi började skolan vid 11:45 och hade en samhällslektion, efter de fick vi reda på att våran lärare i engelska C var sjuk så vi gick och pratade med Maggan, svenska läraren. Hon gav oss tillåtelse att åka hem och plugga, så vi slutade vid halv 2 det var väldigt skönt.

Efter skolan blev det en promenad i de sköna solvädret ner till stan, där köpte jag en present till alla hjärtansdag åt älskligen. Sedan gick jag hem och satte mig med svenska C boken och började läsa om retorik som vi har prov på imorgon, hoppas att det kommer gå bra känner att jag börjar få koll på det som står i boken nu iaf.
Efter en stund kom älskligen hem till mig och jag glömde bort mitt pluggande så de får jag ta tag i nu igen...

// Lovisa

Stockholm

Helgen har spenderats i sthlm tilsammans med älsklingen, vi åkte upp för att hälsa på hans pappa som fyllt år. Det firades bla. med vädldigt god mat på en restaurang och sedan lite presentöppning.
Vi hade även lite tid till shopping och besökte några köpcentrum som vi inte varit på förut, där hittade jag en sporttpp och en blå tröja.



Tåget kom in vid till stan vid halv 4 idag och då begav jag mig till Friskhuset där jag har spenderat ganska mycket tid den senaste veckan, men jag tycker att det är väldigt roligt att komma igång med träningen igen. Idag blev det något special pass som hette styrkestepp.



Tack för en underbar helg älskling, du betyder massor för mig<3


Blogg

Japp detta är min nya blogg:)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0