Torsdag

Sitter nu i skolan och har 1 timmes rast innan vi ska komma igång med projektet, idag så ska jag intervjuva skolpsykologen om hur människor påverkas av traditoner osv. Men de känns lite surt med torsdagsmornar för att vi har 1 timmes matte C och sedan 1 timmes rast, men har liksom inget att göra på rasten så då får de bli lite bloggande.

Gårdagen var bra vi hade en skön skoldag med lagom mycket arbete, sedan gick vi till safiren och tittade på alla högskolors utställning. Men eftersom att jag redan vet vad jag vill plugga vidare till så gick jag bara mest runt och tittade, men jag hittade att även Kalmar har socionom utbildningen så nu funderar jag på att söka dit har hört att de är en väldigt fin och trevlig stad. Sen har man ju nära till havet därifrån.

På kvällen gick jag och Jonna på en modevisning i aulan de var även sång och dans, några i våran klass hade de som projekt och alla pengar som de fick in skulle gå till rädda barnen. Jag tycker att det var en riktigt bra uppvisning, med många trevliga klädesplagg som man kanske kommer leta upp i staden någon dag.

Patrik<3<3<3<3

Tisdag

Idag har det varit en ganska skön skoldag oxå, hade tänkt att intervjuva skolpsykologen om hur människan påverkas av traditioner man hon hade inte tid förren torsdag så det får väl bli av då. Men jag visste inte att varje skola hade en psykolog, men ja nu vet jag ju det.

Efter skolan åkte jag ner till företaget och jobbade med mitt idag så att jag slipper göra det imorgon, vilket är väldigt skönt. Eftersom att vi har skola på onsdagar nu under projektet så är det skönare att ha det gjort.
Sen åkte jag till Packo och myste lite med honom, imorgon ska vi ut en liten tur i skoge var extremt länge sen som vi gjorde det. Men nu har veterinären sagt att hans ben är okej och att vi kan börja rida lite smått igen, vilket känns underbart.

Ikäll blir de träning med Jonna, vi tänkte prova på Boxning får väl se hur det går hoppas att det inte blir några blåtiror runt ögonen eller på kinderna. Men det är alltid roligt att prova på något nytt.

Patrik du är mitt allt<3<3<3<3

Ny Design

Har suttit och pysslat med min blogg ett tag nu för att försöka komma på hur man ska ändra alla koder, med färger och så. Men nu börjar den lika så som jag vill ha den, nu är de bara och komma på hur man ska ändra de där sista små fin detaljerna men det kommer nog så småning om.

Måndag

Nu är det måndag igen, veckorna går så himla fort just nu. Man hinner liksom inte med, jag har massor med saker som jag skulle behöva göra men det finns aldrig någon riktigt bra stund på dagarna för att få det gjort. Skulle behöva lite ledighet igen tror jag.

Dagen började med att jag vaknade brevid älsklingen och de blev en mysig fruksost med honom. Sedan blev det skolan, de är tur att vi har sovmorgon på måndagar annars skulle det vara väldigt segt och svårt att komma upp.

Skoldagen började med ett möte hos syon som jag bokat, tänkte kolla lite med henne om vad jag ska göra efter gymnasiet och om mina planer som jag har tänkt ut kommer att fungera. Hon undrade lite varför jag hade bokat tid eftersom att jag redan visste vad jag ville bli, så hon gick bara igen lite om vad det är för intagningspoäng till de olika skolorna och vilka skolor de finns. Så nu vet jag vad jag ska göra efter gymnasiet, jag ska plugga till Socionom!
Känns väldigt skönt och veta vad man vill göra.

Skoldagen var rätt okej idag ändå, den gick riktigt snabbt tycker jag och projektet flyter på bra.
På kvällen blev de träning på Friskhuset med passen, Pulsbalans och Dansamix. Det var vädlgit skönt och träna igen eftersom att jag intet tränat där sen i onsdags alla de roliga passen har varit uppbokade.

Patrik Bergström du är mitt allt<3<3<3<3

6/2 2009

Sitter nu i skolan och väntar på Jonna och Johanna som har sovmorgon till 9, det skulle jag oxå haft men blev tvungen att skjutsa patrik till skolan för att han inte hade någon bil. Så nu passar jag på att plugga lite till samhällsprovet som vi har 12:30 känner mig inte så värst förberedd så jag hoppas att det kommer gå bra.

Igår var det träning i vingåker med Bojen, han är en väldigt söt häst måste jag säga tror att jag börjar bli lite små kär i honom. Vi tränade på sjänkelvikning och det gick rätt hyftast iaf, vi gjorde även ett galoppombyte igår då vart jag stolt över oss två.

Nu ska jag snart komma igång med projektet...

Patrik älskar dig massor<3<3

Projekt

Sitter just nu i skolan och precis skrivit klart mitt arbete om konfirmation, det blev en ganska bra artikel om det hoppas jag. Men det var lite svårt och skriva om det eftersom att jag själv inte är konfirmerad, så jag fick fråga Jonna och Johanna om vissa saker som jag inte förstod. Det skulle vara väldigt skönt att åka hem snart och plugga lite samhäll och äta glass, jag har blivit helt beroende av glass men vet inte reikgit varför det känns ju inte som att det är den bästa årstiden för att äta de.

Klockan 5 kommer Tomas, Patrik och Linnea hem till mig, vi ska ha som en litet "möte" om våran resa till sälen. Jag vet inte riktigt vad det är som vi ska ha möte om men det får jag väll se då, jag ska iaf fråga om det finns internet i väran stuga så att jag kan göra det sista på vårat projekt där upp och skicka till mina lärare.

Ikväll blir det även träning i Vårnäs, Jag rider just nu Bojen. En liten vit mysigt häst som gör någonting roligt med sin läpp när han börjar jobba.

Åter till projekt arbetet...

Patrik<3<3

4/3 2009

Idag bestämde sig våran grupp för att jobba hemma med projektet, har varit väldigt skönt. Man jobbar liksom bättre hemma i lung o ro och inte med massa annnats som händer o sker i rummet. Men imorgon blir de skola eftersom att dagen börjar med Matte C som vi måste ha som lektion fast vi har projekt.

Idag har jag förutom att jobbat med projektet, pluggat samhäll, vart uta och myst med packo, vi tog en liten promenix i skogen i solskenet. Sedan hade jag en liten vårstädning i min bil och städade ur den helt invändigt, så nu känns det mycket bättre och sätta sig i sin rena bil.

Britta följde med mig idag som smakråd när jag skulle prova ut min balklänning, det fanns hur mycket kläningar och efter många provanden så fastnade jag för en mörkröd/ rosa ballongklänning med en rosett på magen. Jag är väldigt nöjd över den och längtar lite till balen nu så att man kan få visa upp sig i den. Väldigt snällt att du följde med Britta, jag behövde verkligen ett par extra ögon och tankari alla dessa modeller. Nu är det bara och hitta ett par passande skor till min klänning.


Min klänning


På kvällen blev det träning med Jonna på Friskhuset, vi tog passet Bodypump. Jag känner redan nu att jag kommer att ha träningsvärk imorgon speciellt i knäna, jag la till lite extra vikt på min stång idag för att det ska ta lite mera på musklerna. Men jag gillar det passet, för man känner verkligen att det tar på kroppen men jag får väl se om jag blir något starkare snart.

Älsklingen ska sova hos mig inatt så nu ska jag sätta mig och mysa brevid honom i soffan.
Älskar dig hur mycket som helst Patrik<3<3


Pluggande i lerig soffa

Sitter och försöker få ihop bra svar till enkäterna ifrån ettorna, men de är väldigt svårt och sammanställa något när de flesta svarar helt olika saker på samma fråga men det är bara att kämpa på.

För en stund sen så kom men kisse springades och ville göra mig sällskap vid datorn som han brukar göra ibland, bara att idag hade han precis kommit in. Han var väldigt blöt efter att ha sprungit i all slask som blivit nu, men efter ett tag upptäcke jag massa fläckar i soffan och såg då att min kisse han lerklumpar under tassarna.
Hm, så de var bara och ta med honom ner och torka av dom och nu är de bara o vänta på att leran i soffan har torkat så att jag kan ta bort det, annars blir det nog bara ännu kladdigare om jag börjar med det nu.

Lärde mig liksom de nu under nyår, när jag skulle försöka ta bort kako ifrån Tomas vita stolsdyna....


Kissen

3/3 2009

Skoldagen har varit väldigt skön idag med, men vart väldigt trött på att sitta och sammanställa alla enkäter som vi gjorde innnan julllovet och inte han klart med. Men nu är jag iaf klar med bygg 2:an och Spit 3:an på duveholm, så nu är det bara samhälls 1:an kvar. Har nu precis skrivit klart om Mårten Gås som är en tradition i Sverige, visst inte om att den fanns förren idag, men nu är även den sidan klar.

Min projektgrupp bestämmde oss för att vi ska jobba hemma med projektet imorgon, vilket kommer bli väldigt skönt. Jag tänkte skriva klart allt som jag ska göra idag, så att jag bara kan sitta och fokusera på samhällen imorgon eftersom att vi har prov i det på fredag.

Skollunchen idag var fisk och eftersom att det inte direkt är en favorit så åkte jag, Jonna, Johanna, Julia och Frida ner till sultans på norr och åt mat där, det var väldigt mycket godare.

Nu ska jag sätta mig och samanställa åk 1:ans enkäter....

Patrik du betyder massor för mig<3<3<3<3 

2/3 2009

Dagen blev väldigt skön i skolan, vi beslöt oss för att gå hem vid halv 3 istället för halv 4. De är det som är skönt med projekt att man kan gå hem lite tidigare, men man måste ju ändå få mkt gjort så vi slipper sitta sista vecka och stressa. Helst skulle man vilja jobba hemifrån men de går däremot inte lärarna med på, men då skulle det nog inte bli så mkt gjort heller.

Efter skolan gjorde jag mamma sällskap, vi åkte typ runt hela stan och utförde en massa ärenden. Men det blev mkt gjort så det är iaf skönt.
Sedan åkte jag till Friskhuset och tränade med Tram, träningen blir så mkt roligare när man tränar med någon som man känner. Vi hade passen corebol och pulsbalans, de va roliga pass där man verkligen fick känna hur bra balans men egentligen hade.

Sedan vart de hemfärd och mat, efter de var tanken att sätta sig och läsa lite samhäll som vi har prov i på fredag men jag upptäckte då att jag glömt böckerna i skolan. Så de får helt enkelt bli av imorgon.

Kom på imorse att jag haft mitt körkort i 3 månader idag, tiden får fort.

Älskar dig hur mkt som helst Patrik<3<3<3<3

Första Distansdagen

Sitter nu i skolan med våran första projektdag, vi har kanske inte varit se ekffektiva idag. Men det är ju 3 veckors arbete så då tycker jag att man kan få ta det lite lugnt ibörjan. Just nu sitter jag med min loggbok och funderar på vad jag ska skriva så att lärarna tycker att man jobbar på flitigt och bra.

Började skolan 11.45 idag, så det blev en tur ner på jobbet i förmiddags och gjorde mitt jobb så behövs det inte göras på onsdag. Eftersom att vi har projekt  nu så har vi inga distansdagar under den perioden.

Nu är det bara 1 timme kvar i skolan, sedan ska jag hem o käka lite glass tror jag är väldigt sugen på det.

Patrik<3<3

Helgen

Fredag: Slutade tillslut med en mysigt hemma filmkväll tilsammans med älsklingen<3 Först skulle jag varit på klassfest men blev bjuden på singstar kväll med tjejerna istället och valde då det, men de blev sedan tillslut inte av och då orkade jag inte fixa iordning mig till klassfesten så de blev hemma med älsk<3 vilket var väldigt mys.

Lördag: Jag och älsklingen tog en tur med bilen till norrköping för att införskaffa lite nya saker till fjällresan, jag hittade en skidjacka på stadium och även en mössa och nya vantar. Så nu är jag redo att åka iväg, nu är de ju faktiskt bara 2 veckor kvar de närmar sig iaf.


(Min Jacka)


Söndag:
Idag blev det bara en slapp dag där det inte har gjorts så speciellt mycket, vaknade upp brevid älsk och kollade sedan på slutet av vasaloppet under frukosten. Jag förstår inte hur de orkar åka 90 km, jag tror knappt att jag skulle orka mig fram till första stationen så de är väldigt bra jobbat av dem.
Sedan åkte vi till Tomas där jag provade några stavar som jag ska få låna under resan, upptäckte att jag hade vuxit ifrån de stavar som jag hade tänkt tagit med, som tur var så hade Tomas ett par som jag tror kommer fungera fin fint.
Vid 5 så blev de träning på friskhuset med passet BodyPump, då jobbar man med stång och vikter på. De var väldigt roligt, men ja känner redan nu att jag kommer ha träningsvärk imorron.
Nu ska jag göra i ordning lite te och äta muffins.

Ha det så bra.

Patrik<3<3

RSS 2.0