21 April

Tisdag idag, dagen började med sovmorron idag oxå dock bara till 9:40 men det är dumt att klaga på det. Skoldagen var gick rätt fort idag oxå, fick iaf lite gjort på svenskan idag när datorerna fungerade igen det känns skönt. På vårat klassråd planerade vi hur våra veckor och dagar kommer att se ut innan den stora dagen, STUDENTEN:) Det kommer bli många roliga klassfester framöver.

Efter skolan blev det att åka till jobbet, tiden gick rätt fort där idag oxå och det är ju aldrig fel när man får lite extra pengar nu oxå. Har fortfarande inte fått något sommarjobb, börjar få lite smått ångest över det nu...

Sedan blev det en tur till Packo, hade sett fram emot att ta en lång tur med honom ut i skogen. Men det var inte han så sugen på tyvärr, efter 25 minuter lirkande i hagen tillsammans med Irene så fick jag ge upp ridturen idag. Vi fick inte in honom ifrån hagen, det är förtsta gången som det händer och det känndes ju inte lite smått pinsamt.  Men de fick komma in i sin hya hage vid lunch idag och då är det ju alltid lite roligt att kolla in de nya stället så att, men jag hoppas att vi kan ta en ridtur imorron istället. Tror han har fått ganska mycket vårkänslor nu oxå;)

Packo<3<3

Senare kom älsklingen förbi en stund och myste:)<3

//Lovisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0